2016. június 25., szombat

Vargányás vaddisznóhús

Szintén még Ivóból hoztam ezt a kis darab pácolt vaddisznó húst, most sikerült elkészíteni.


Hozzávalók (4 személy részére): 60 dkg pácolt vaddisznócomb, 20 dkg füstölt szalonna, 3 - 4 hagyma, 1 zöld paprika, 5 dkg szárított vargánya, só, bors, 2 babérlevél.
Elkészítése: A csíkokra vágott szalonnát megpirítjuk, hozzáadjuk a finomra aprított hagymát, üvegesre dinszteljük. Beletesszük a felszeletelt húst, a kockára vágott paprikát, a babérlevelet, sózzuk, borsozzuk, felöntjük kevés vízzel, puhára pároljuk. Amikor a hús már majdnem megpuhult, hozzáadjuk az előre beáztatott, leszűrt vargányát, néhány perc alatt összerotyogtatjuk.

Megjegyzés: Puliszkával tálaljuk.

1 megjegyzés:

Rosita Vargas írta...

Ohhh plato contundente y exquisito me encanta ,tienes buenísimas recetas,abrazos